Altılı masa CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi

Altılı masa bugün CHP Genel Merkezin'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun ev sahipliğinde bir araya geldi, gerçekleşen toplantı sonrasında açıklama geldi.

Altılı masa CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen Liderler Buluşmasında bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantı sonrasında konuşulan konular hakkında herhangi bir açıklama gelmezken 6'lı masada görüş ayrılıklarının son günlerde atması ve İYİ Parti - CHP arasında açıklamalar krizi sonrasında konuşulan konuların Cumhurbaşkanı adayını belirleme üzerine olduğu iddia edildi. 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.