Artık imkanı olmadığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Devlet Bahçeli; ''Trump tarafından Türkiye'ye adil bir şekilde davranılması çok önemli ve  de umut verici bir şeydir.

Artık imkanı olmadığını açıkladı


Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Devlet Bahçeli; ''Trump tarafından Türkiye'ye adil bir şekilde davranılması çok önemli ve  de umut verici bir şeydir. Trump'ın paylaşmış olduğu mesajları ılımlı bir durumda olsa temkinli bir şekilde yaklaşmak şarttır. Türkiye'nin S-400 savunma sistemlerinden vazgeçmesi olanaksızdır.'' ifadelerine yer verdi.

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı esnasında yapmış olduğu konuşma sırasında, kefili milli irade ile birlikte Türk tarihi olarak öne çıkan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin keyfi bir şekilde kurulmamış olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yaşama azmi ile birlikte payidarlık iradelerinin, devletin ülkesi ile  milletiyle bölünmez durumdaki  bütünlüğünün aynı bir şekilde tecellisi ve de tescili olarak öne çıktığını, siyasi durumdaki istikrarın teminatı durumunda bulunduğuna da vurgu yapmış olan Devlet Bahçeli; ''Yeni sistem ile birlikte barajın %50 artı 1’e çıkmış olması muhkemle birlikte muteber bir sayısal artıştan daha fazla müstesna  durumdaki özel bir uzlaşmayı, muazzam bir şekilde kucaklaşmayı sağlamış durumdadır. Türkiye aramakta olduğu parlak durumdaki yönetim sistemini bir çok badireye uğrayarak, pek çok problem ile boğuşa boğuşa en sonrasında bulmuş ve benimsemeye başlamıştır. Değişmiş olan bir rejim değildir. Tam tersini iddia ve ilan etmiş olan müfteridir, müptezeldir ve münafıktır'' ifadeleriyle konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.