ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan takım elbiseyi çıkardı, günlük kıyafetle depremzedeleri ziyaret etti!

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, seçim telaşına ara veren Oğan Adıyaman'a giderek depremden etkilenen vatandaşlarla buluştu.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan takım elbiseyi çıkardı, günlük kıyafetle depremzedeleri ziyaret etti!

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak açıklanması sonrasında 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olması resmileşen Sinan Oğan seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Adayı Oğan seçim çalışmalarını vatandaşlarların arasında dolaşarak gerçekleştirirken, gittiği illerde kendisini görmeye gelen vatandaşlara seçim otobüsünün üstüne çıkarak seslenen Oğan, gittiği her kentte vatandaşların ilgisiyle karşılaşmakta.

Son olarak seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara veren Oğan giydiği takım elbiseyi çıkararak spor kıyafetleriyle birlikte sokağa inerek depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsüne gerçekleştirilen saldırı sonrasında açıklamada bulunan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan "Tarafımıza uygulanan medya ambargosu yetmez gibi bir de sözde “demokrasi savunucuları” tarafından yapılan sosyal medya saldırılarına göğüs germek zorunda kalıyoruz. Hem kendi şikayetlerimizi Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti başkan vekili Hasan Kırmızıtaş ve cemiyet üyelerine aktardık hem de onların şikayetlerini dinledik. Basının özgür olacağı ve demokratik kuralların işletileceği "O#AN#GELİYOR"" ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.