Bahçeli'nin sözleri parti grubunu ayağa kaldırdı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Lideri görevinde bulunan Devlet Bahçeli, parti grubu içerisinde yapmış olduğu konuşma esnasında gündemde bulunan konulara yönelik bazı değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Bahçeli'nin sözleri parti grubunu ayağa kaldırdı


Milliyetçi Hareket Partisi'nin Lideri görevinde bulunan Devlet Bahçeli, parti grubu içerisinde yapmış olduğu konuşma esnasında gündemde bulunan konulara yönelik bazı değerlendirmeler gerçekleştirdi. İdlib kenti içerisinde rejim güçlerinin gerçekleştirmiş olduğu saldırısı sonrasında beş tane askerimizin şehit olmasına değinmiş olan Devlet Bahçeli açıklamasında; ''Zalim olanlar kana hiç bir şekilde doymamış, şiddete de hiç bir şekilde ara vermemiş. Dün İdlib kenti içerisinde milli vicdanı heder etmiş olan  yeni şehit haberleri gelmiş durumdadır. Askerlerimize cani bir durumdaki Esed güçleri toplarını kullanarak saldırmıştır. Artık bunlara tahammül edebilecek bir halimiz de bulunmuyor. Misli ile karşılık verilmiş olsa bile yüreğimizdeki yangın katil Esed gidene dek soğumamış olacaktır. Esed tamamen katildir, gayri meşru bir durumdadır. Rusya hiç bir şekilde samimi değildir. Hükümetin Rusya'yla mevcut durumdaki ilişkilerini gözden geçirmesi  bizim en samimi dileğimizdir'' ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının sonrasında ''Şam'a giriş yapmayı daha şimdiden planlamalı'' ifadelerine yer veren Bahçeli, ''Yansın artık Suriye yıkılsın İdlib  kenti ve kahrolsun Esad. Şehitlerin kanı  hiç bir şekilde yerde kalmamalıdır. Esed  kesinlikle devrilmelidir. Esed artık bir savaş suçlusudur. Kesinlikle yargılanmalı ve sonrasında ise cezalandırılmalıdır'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.