Başkan müjdeyi açıkladı

Kadınlar ile birlikte çocuklara özel olarak hazırlanmış sosyal projeleri hızlı bir şekilde yaşama geçirmiş olan Ankara Büyükşehir Belediyesi çok durumdaki yoğun iş yaşamında bulunan  anneleri de hiç bir şekilde unutmuş değil.

Başkan müjdeyi açıkladı


Kadınlar ile birlikte çocuklara özel olarak hazırlanmış sosyal projeleri hızlı bir şekilde yaşama geçirmiş olan Ankara Büyükşehir Belediyesi çok durumdaki yoğun iş yaşamında bulunan  anneleri de hiç bir şekilde unutmuş değil. Büyükşehir Belediyesinin Meclisi Ağustos ayında gerçekleşen toplantısı esnasında Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Mansur Yavaş'ın gündeme getirmiş olduğu Başkanlıkla alakalı yazı oy birliği ile kabul edilip, çalışmakta olan annelerin 3 ila 6 yaş arasında yer alan çocuklarına özel ''Çocuk Gündüz Bakımevi'' açılabilmesi kararı verildi.

Çalışmakta olan kadınların en önemli problemlerinin arasında bulunan kreşle alakalı problemi göreve gelmeden önce çözme konusunda bir söz veren ve bu vermiş olduğu sözünü de göreve başladıktan çok kısa bir zaman içinde gerçekleştirmiş olan Başkan Yavaş, bu karar sayesinde anneleri  çok fazla sevindirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür ile Sosyal İşler Daire Başkanlığı koordinasyonu ile birlikte yürütülecek olduğu açıklanan çalışmalara başlanmış durumdayken, Başkentin tamamında çalışmakta olan annelerin çocuklarına özel olarak ilk önce 20 tane ilçe içerisinde 20 tane gündüz bakım evi açılmış olacak.

4.000 tane çocuğun bakılabilmesinin planlanmakta olduğu bu Gündüz Bakımevleri, çocukların gelişmelerine çok daha uygun, uzman durumda bulunan eğitmenler eşliğiyle çok daha iyi bir eğitim alıp keyifli bir şekilde zaman geçirmesine yardımcı olabilecek bir donanımda hazırlanmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.