Cem Uzan'dan Türkiye açıklaması

Gazetecilerden bir olan Sabahattin Önkibar, Oda TV içerisinde paylaşılan yazısı üzerinde uzun senelerdir Fransa'da yaşamını sürdüren Cem Uzan'la özel bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş olduğunu belirtti.

Cem Uzan'dan Türkiye açıklaması


Gazetecilerden bir olan Sabahattin Önkibar, Oda TV içerisinde paylaşılan yazısı üzerinde uzun senelerdir Fransa'da yaşamını sürdüren Cem Uzan'la özel bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş olduğunu belirtti. Görüşmeyi açık bir şekilde arttırmış olan Önkibar, Cem Uzan'ın; ''2 ay içerisinde ülkeme dönüş yapacağım. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili yarışa katılmak amacıyla da sokağa çıkarak çok daha güçlü bir demokratik seçenek yaratmış olacağım.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Bir dönemler Star Gazetesi'nin Ankara Temsilciliği ile alakalı görevi yürütmüş olduğunu anımsatan Önkibar, Uzan'la tanışmasının ise  bu döneme dayanmakta olduğunu ifade etti:

''Cem Uzan yakın durumda bulunan geçmişin  çok büyük iş adamı ve aynı zaman içerisinde medya patronuydu ki tanışmamız bir dönemler Star Gazetesinin Ankara Temsilciliğini yapıyor olmamdan. Ayrıca Cem Uzan Genç Partiyi kurarak 2002 senesindeki seçimlerde rüzgâr estirmiş olan çok önemli bir siyasi figür olarak öne çıkmıştı.''

Söz konusu bu sohbetin off the record (yazılmamak kaydı ile) ve  ayrıca on the record (yazılmak kaydı ile) şeklinde ikiye ayrılmış olduğunu ifade eden Önkibar, Uzan'ın ifadeleri arasından başlıklardan bazılarını da okurlarına aktarmış oldu:

Cem Uzan ''2 ay içerisinde ülkeme dönüş yapacağım. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili yarışa katılabilmek amacıyla sokağa çıkıp 
 çok daha güçlü bir demokratik seçenek yaratmış olacağım. İktidara karşı onun üslubuyla birlikte mücadele vererek çok daha demokratik bir kapsamda Türkiye'yi ayağa kaldırmış olacağım. Bundan sonrasında tek  bir misyonum ile birlikte yaşama sebebim, ülkeme ile birlikte milletime hizmet edebilmek. Geçmiş dönemde de gerçekleştiği gibi tekrar yolumu kesenlerle hapse girmekten hiç bir şekilde imtina etmem.'' ifadelerine yer vermiş.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.