CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Düzce’de: "Bay Kemal Eşittir Hak, Hukuk, Adalet”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçime sayılı günler kala Düzce'de vatandaşlarla buluştu, Kılıçdaroğlu meydanda binlerce kişi önünde "Hak, Hukuk, Adalet" vurgu yaptı.

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Düzce’de: "Bay Kemal Eşittir Hak, Hukuk, Adalet”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'daki mitinginin ardından Düzce'ye geçti. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na, Düzce mitinginde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Fındık üretiyoruz biz, fındıkta dünyada bir numarayız ama başkaları milyar dolarları kazanıyor, biz kazanamıyoruz. Söz verdim; Ordu’da söz verdim, Giresun’da söz verdim. Siz de fındık üretiyorsunuz, size de söz vereceğim. Bay Kemal’in iktidarında göreceksiniz; fındığın kilosu, 4 dolar karşılığı Türk lirası olacak.”

 -“Sen parayı Beşli Çetelere veriyorsun, ben vatandaşa vereceğim. Sen yandaşa veriyorsun, ben vatandaşa vereceğim. Kimin hakkı? Vatandaşın hakkı. Ayrıca Beşli Çetelerin, yurt dışına kaçırdıkları paranın tamamını getireceğim, tamamını. Son kuruşuna kadar getireceğim ve bu millete vereceğim.”

-“Ankara-İstanbul yolu, 450 kilometre yürüdüm. Adalet için yürüdüm 450 kilometreyi. Burada da geceledim ben. Bir gece Düzce’de kaldım. Dolayısıyla kim haksızlığa uğrarsa -oy versin vermesin- kim haksızlığa uğrarsa, adalet için ben onun yanındayım. Çünkü haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Haksızlık karşısında susmayacağız. Haksızlığa isyan edeceğiz ve haksızlığı gidereceğiz. En ufak bir endişeniz olmasın. Bay Kemal eşittir hak, hukuk, adalet.”

-“Zaman zaman, ‘yok masanın altında, yok masanın üstünde, yok masanın yanında’ diye sanki terör örgütleriyle bağlantımız varmış gibi bizi dillendiriyorlar. Yuh çekmeyin. CHP’nin Altı Ok’undan birisi milliyetçiliktir. Daha bize milliyetçilik dersi verecek kişi anasından doğmadı. Bunu da aynen rahatlıkla söyleyeyim. Buradan söylüyorum... Terör bir insanlık suçudur. Kimden gelirse gelsin, nereden gelirse gelsin hep beraber mücadele edeceğiz. Mücadele etmek de bizim boynumuzun borcudur.”

-“Kamuda çalışan herkese, en küçüğünden en büyüğüne kadar söyleyeyim. Sakın ola, bir yolsuzluk dosyasının altına imza atmayın. Kul hakkı yemeyin. Eğer kul hakkı yediyseniz karşınızda beni göreceksiniz.”

-“3 yerden, 5 yerden maaş alma saltanatına son vereceğiz. Vatandaşın evladı işsiz; 5 yerden maaş alıyor, 6 yerden maaş alıyor. Devleti soyuyorlar. Soygun düzenini, harami düzenini bitireceğiz. Hakkı, hukuk ve adaleti sağlayacağız, hep beraber.”


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.