Cumhur İttifakı'na dahil olan partide deprem, DSP'de 3 Genel Başkan Yardımcısı istifa etti!

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezi'ne Ak Parti heyetinin ziyaret etmesi sonrasında DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, parti olarak Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıklamıştı, yapılan açıklamalar sonrasında DSP'de 3 Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa etti.

Cumhur İttifakı'na dahil olan partide deprem, DSP'de 3 Genel Başkan Yardımcısı istifa etti!

Ak Parti heyetinin, Demokratik Sol Parti (DSP) ziyareti sonrasında kameralar karşısına geçen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal parti olarak Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini duyurmuş ve "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu seçimde desteklenmesi yönünde görüşümüzü oluşturduk" ifadelerini kullanmıştı. 

DSP tarafından alınan kararlar sonrasında Genel Başkan Yardımcıları  Selçuk Karakülçe, Onur İste, Dilara Tambova görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. 

Dilaro Tambova sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Partimizin! Bugün içinde bulunduğu durum nedeniyle; benim açımdan, doğrultu tutarlılığı taşımayacağı inancımdan dolayı; yaklaşık 5 dönemdir, büyük bir gurur ve özveriyle sürdürmüş olduğum DSP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden, istifa etmiş bulunmaktayım"  ifadelerini kullandı. 

İstifa eden Genel Başkan Yardımcıları arasında bulunan Onur İste ise yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sevgili dostlarım, ben hep olduğum yerdeyim. Bunun gereği olarak, bugün itibariyle, şimdiye kadar gururla yürüttüğüm DSP genel başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Saygısını ve sevgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim." dedi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.