Davutoğlu cephesinde yeni bir gelişme

AK Parti'den ayrıldıktan hemen sonra yeni parti kurmayla alakalı çalışmalara başlamış olan Ahmet Davutoğlu için birinci kötü haber gelmiş bir durumda.

Davutoğlu cephesinde yeni bir gelişme


AK Parti'den ayrıldıktan hemen sonra yeni parti kurmayla alakalı çalışmalara başlamış olan Ahmet Davutoğlu için birinci kötü haber gelmiş bir durumda. Parti içerisinde yer alan kurucular kurulunun arasında yer alması konusunda planlar yapılan İhsan Özkes, kurucu isimlerin arasında yer almama konusunda bir karar verdi. Özkes, söz konusu bu Davutoğlu'na iletmiş olduğunu da açık bir şekilde ifade etti.

AK Parti içerisinde ihraç edilmesi istemiyle MYK'ya (Merkez Yönetim Kurulu) sevk edildiği açıklanan ve hemen sonrasında da partiden istifasını açıklayan Ahmet Davutoğlu, kuracak olduğu yeni parti süreci içerisinde birinci istifasını almış oldu. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde (CHP) 24. ile birlikte 25. Dönem içinde İstanbul Milletvekilliği görevini üstlenen ve Davutoğlu'nun kuracak olduğu yeni parti üzerinde kurucular kurulunun arasında yer alacağı açıklanan İhsan Özkes, parti içerisinde yer alan kuruculuk görevinden istifa etmiş olduğu konusunda bir duyuruda bulundu.

Söz konusu bu kararını kamuoyu ile Twitter platformu üzerinden paylaşmış olan Özkes açıklamasında; ''Eski Başbakanlar arasında yer alan Sayın Ahmet Davutoğlu'nun kuracak olduğu partinin kurucuları arasında yer alıyordum. Fakat görmüş olduğum lüzum üstüne kurucular arasında yer almama konusundaki kararımı da Zatıalileriyle paylaşmış oldum'' şeklindeki ifadelerine yer verdi..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.