Davutoğlu Küçükçekmece içerisinde bina tutmuş durumda

Kurucuları arasında yer aldığı AK Parti'den istifa etme konusunda bir karar alan ve yeni partiyle alakalı çalışmalarını devam ettiren Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul ili içerisinde kullanım sağlayacağı yeni binası kesinleşti.

Davutoğlu Küçükçekmece içerisinde bina tutmuş durumda


Kurucuları arasında yer aldığı AK Parti'den istifa etme konusunda bir karar alan ve yeni partiyle alakalı çalışmalarını devam ettiren Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul ili içerisinde kullanım sağlayacağı yeni binası kesinleşti. Davutoğlunun liderliği ile birlikte kurulmaya hazırlanmakta olan partinin yeni açıklanan İstanbul il merkezi ise  Küçükçekmece ilçesinde tutulmuş durumda. .Tadilatla alakalı çalışma başlatılmış olan binanın bu ayın son günlerine kadar hazırlanması konusunda bir beklenti var.

Davutoğlu ekibi geçmiş olduğumuz ay kuracak oldukları yeni partinin İstanbul il başkanlığı şeklinde kullanımının sağlanmasının amacıyla Bahçelievler ilçesinde bir tane plaza katını kiralamış bir durumdaydı. Ofisin iç kısmına hazırlıklar devam ederken mimari tasarımla alakalı çalışmalarının izinsiz bir şekilde yapılmış olduğu iddia edilerek Bahçelievler Belediyesi, ofisi mühürleme konusunda bir karar aldı. Ofis sahibi kişinin zarar görmesini engelleme konusunda isteği bulunan Davutoğlu ekibi ise burda yer alan kontratı iptal edip yeni merkez aramaya başlamış idi.

O söz konusu arayışlar ise geçmiş olduğumuz günler içerisinde sonuç vermiş oldu. Küçükçekmece  ilçesinin sınırları içerisinde yer alan yeni bir  tane merkez bulunmuş bir durumda ve yeni partiye ait olan İstanbul il başkanlığı merkezinin burda kurulması konusunda bir karar verilmiş oldu.

İlk bulunmuş olan ofisi mühürleme konusunda karar alan Bahçelievler Belediyesi, Davutoğlu'nun 2014 ila 2016  senelerinin arasında genel başkanlığını yapmış olduğu AK Parti'ye ait bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.