Devlet Bahçeli görevinin başına geçti

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli, üst solunum yolunda meydana geldiği açıklanan enfeksiyonundan dolayı hızlı bir şekilde hastaneye götürülmüş ve hastane içerisinde tedavi edilmesinin hemen sonrasında da istirahate çekilmiş bir durumdaydı.

Devlet Bahçeli görevinin başına geçti


Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli, üst solunum yolunda meydana geldiği açıklanan enfeksiyonundan dolayı hızlı bir şekilde hastaneye götürülmüş ve hastane içerisinde tedavi edilmesinin hemen sonrasında da istirahate çekilmiş bir durumdaydı. Çok uzun süren bir istirahatin hemen sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin lideri bugün içerisinde mesaisine başlamış oldu. Devlet Bahçeli, tam tamına 21 günlük bir aradan partinin genel merkezine intikal etti. Devlet Bahçeli'nin siyaset yaşamı içerisinde ilk kez sakallı bir biçimde ekranlara çıkmış olması da çok fazla dikkat çekmiş bir durumda.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin genel başkanı görevinde bulunan Devlet Bahçeli, 23 Eylül tarihi içerisinde rahatsızlanıp gitmiş olduğu Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi içerisine tedavisinin bittiği aynı gün taburcu edildiğinin açıklanmasından hemen sonra bir müddet boyunca evinde dinlenmiş oldu.

21 gün verilen aranın hemen sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi içerisindeki mesaisine başlayabilmek amacıyla makam arabasıyla genel merkeze gelmiş olan ve burdayken arabanın camını açıp ''bozkurt'' işareti gerçekleştiren Devlet Bahçeli'yi, çok fazla sayıda parti üyesi de ''Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'' şeklindeki bir slogan ile karşılamış oldu.  Devlet Bahçeli, makamına geçtiği esnada bina içinde yer alan balkon üzerinden partilileri de selamlamayı ihmal etmedi. Partililer ise binanın dışında çok büyük bir Türk bayrağını açmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.