DSP ile CHP yarın bir görüşme yapacak

Demokratik Sol Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Önder Aksakal, CNN TÜRK'ün Ankara Temsilcisi  görevinde bulunan Dicle Canova’ya özel olarak konuştu.

DSP ile CHP yarın bir görüşme yapacak


Demokratik Sol Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Önder Aksakal, CNN TÜRK'ün Ankara Temsilcisi  görevinde bulunan Dicle Canova’ya özel olarak konuştu. Önder Aksakal açıklamasında, ''Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokratik Sol Parti'nin arasında bu defa bir temas olabilir mi?'' şeklindeki soru için şu yanıtı verdi;

Cumhuriyet Halk Partisi'nin temsilcilerinden bu konuyla alakalı bir girişim olduğunu bilmekteyim. Muhtemel olarak yarın Demokratik Sol Parti'nin Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin temsilcileri görüşma yapacaklar. Talepleri ile birlikte düşüncelerini  ise başkanlık kurulu içerisinde ve de partide değerlendirmiş olacağız. Bizler herhangi bir tane partinin destekçisi konumunda değiliz  ve bir siyasi partiyiz. Oluşabilecek konjonktüre bakarak partimizin alacka olduğu karara bakarak bir tutum sergilemiş oluruz.

Aynı zaman içerisinde AK Parti’den görüşme hususunda bir talep gelebilecek olduğunu da ifade etmiş olan Aksakal sonrasında; ''Bu şekilde bir temas mı bulunuyor?'' şeklindeki soruya cevap olarakta; ''Bu şekilde bir temas bulunmuyor, olasılık üstüne konuşuyorum'' şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Demokratil Sol Parti'nin Genel Merkezi içerisinde yarın sabah saatler 10:00'u gösterirken görüşme yapılmış olacak. Görüşmeye  ise Seyit Torun ile birlikte Oğuz Kaan Salıcı katılmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.