Ekrem İmamoğlu'na personel alımı yetkisi verildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı (İBB) görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, 36 aylık bir zamanla ''Nitelikli Zabıta Destek Hizmeti Alımı'' konusunda bir ihale açabilmek amacıyla İBB Meclisi'nden yetki almış oldu.

Ekrem İmamoğlu'na personel alımı yetkisi verildi


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı (İBB) görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, 36 aylık bir zamanla ''Nitelikli Zabıta Destek Hizmeti Alımı'' konusunda bir ihale açabilmek amacıyla İBB Meclisi'nden yetki almış oldu. 2017 senesi içerisinde yapılmış olan 447 tane  personelle birlikte 144 tane aracı kapsamakta bulunan hizmet alımıyla alakalı ihalenin zamanı 30 Eylül tarihinde dolacak.

İBB'nin Meclisi, Zabıta Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu, ''Nitelikli Zabıta Destek Hizmeti Alımı'' konusunda teklifi detaylı bir şekilde görüştü. Bahsi geçen bu teklif, 2017 senesi içerisinde 30 aylık yapılmış ihale zamanı, 30 Eylül tarihinde dolacağından dolayı hazırlandı. Hukuk Komisyonu ile birlikte Temel Haklar Komisyonu'nun ortak raporlarıyla Meclisin gündemine taşınan bu teklif oybirliği ile kabul edilmiş oldu.

Oy birliği ile kabul edilmiş olan raporun sonuç kısmında şse şu ifadelere yer verildi;

''Belediyemizde yer alan Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli zabıta müdürlüklerinin görev alanları içerisindeki hizmetlerin yürütülmesi konusunda, kamu gücüyle beraber otorite konusunda yetkinin kullanılmasını gerektirmekte olan işlerin haricinde kalan, yıkımla alakalı hizmetler, iş makinasıyla araç  ve gereç kullanımı, taşımayla alakalı işlemler, teknik  bir konudaki hizmetlerin yapılabilmesi benzerindeki yardımcı hizmetlerin görülebilmesi, zabıta işleriyle birlikte işlemlerinin yürütülmesi konusunda yardımcı olabilmek amacıyla, alakalı mevzuatında yer alan sınırlamalara ve usullere riayet edilmesi kaydı ile, Zabıta Daire Başkanlığının Zabıta Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılması konusunda planlamalar yapılan 36 ay zamanlı ''Nitelikli Zabıta Destek Hizmeti Alımı'' işiyle alakalı gelecek senelere yaygın ihaleye çıkma yetkisi verilmesi isteği uygun görülmüş bir durumdadır.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.