Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi

Yalova Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Vefa Salman'ın bakanlık kararı ile birlikte görevinden alınması konusunda bir tepki de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu'ndan gelmiş oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi


Yalova Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Vefa Salman'ın bakanlık kararı ile birlikte görevinden alınması konusunda bir tepki de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu'ndan gelmiş oldu. İmamoğlu, söz konusu bu kararla alakalı ''Hukuki  bir durumda değil siyasi bir karar'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren İmamoğlu, Salman'a destek vermiş oldu.

İmamoğlu, söz konusu paylaşımı içerisinde şu ifadelere yer verdi;
''Yalova Belediye Başkanımız  görevindeki @VefaSalman'ın görevden alınmış olması hukuki bir durumda değil siyasi bir karardır. Buna benzer yöntemlerle kamuoyu oluşturmaya çalışmakta olan aklın başarılı olmadığını zaman sürekli olarak göstermiştir. Belediye Başkanımızın yanında bulunuyoruz.''


Son dönemler içerisinde zimmet konusundaki soruşturmalardan dolayı gündeme gelmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden Yalova Belediyesi üzerinde tam iki tane isim görevden alınmış oldu. Söz konusu soruşturma dahilinde Yalova Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Vefa Salman ile birlikte tutuklu bulunmakta olan belediye başkan yardımcısı  görevinde bulunan Halit Güleç, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.