Erdoğan'ın çıkışına çok sevindiler

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Bizim seçimlerimiz 2023 Haziran ayıdır.

Erdoğan'ın çıkışına çok sevindiler


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Bizim seçimlerimiz 2023 Haziran ayıdır. Bizim bundan herhangi bir şekilde sapmamız söz konusu bile değildir'' şeklindeki sözlere yorum yapan Abdülkadir Selvi açıklamasında; ''Bu söz konusu açıklamaya en fazla sevinmiş olanların Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ali Babacan olduğu net'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Erken seçimle ilgili tartışmalar çok uzun bir zamandan beri gündemi meşgul etmekte. Konuyla alakalı olarak muhalefet kanadı tarafından yapılmış olan açıklamalar içerisinde ''Erken seçim için hazırız'' şeklinde bir mesaj veriliyor olsa bile gözler Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Erdoğan'a çevrilmiş bir durumdaydı.

Erdoğan ise geçmiş olduğumuz gün konuk olarak katıldığı canlı yayın esnasında konuyla alakalı olarak yapmış olduğu bir değerlendirme esnasında ''Bizim yapacağımız seçim 2023 Haziran ayındadır. Bizim bu tarihten sapmamız hiç bir şekilde söz konusu değildir'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ın  yapmış olduğu bu açıklamasının öteki partilere yansımış olmasıyla alakalı bir yazı kaleme almış olan Hürriyet gazetesinin yazarlarından Abduülkadir Selvi, şu söz konusu satırlara yer vermiş oldu; ''Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklamaya en fazla sevinmiş olanların Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ali Babacan olduğu tamamen kesin ancak bütçe konusundaki görüşmelerden dolayı geçtiğimiz gün Meclis'teydim. Erdoğan'ın ''Erken  bir seçim olmayacak'' şeklindeki açıklama hem iktidarı hem ise muhalefet milletvekillerinin yüreklerine adeta su serpmiş gözükmekteydi. Rahatlamış bir durumdalardı.''

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.