Harekatla ilgili bir yorum da Ekrem İmamoğlu'ndan geldi

Hürriyet gazetesi içerisinde yer alan Ahmet Hakan'a özel bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu açıklamasında;

Harekatla ilgili bir yorum da Ekrem İmamoğlu'ndan geldi


Hürriyet gazetesi içerisinde yer alan Ahmet Hakan'a özel bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu açıklamasında; ''Türkiye'nin tabiiki de kendini teminat altında hissedebilmesi gereklidir ancak bölgede yer alan 2 tane unsur, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya, 24 saat içerisinde değişik tavırlar alabilmekte, bundan dolayı da bir yurttaş olarak kafam hiç bir şekilde rahat  bir durumda değil, bundan dolayı da çok endişeliyim'' ifadelerine yer verdi.

''Bir tane karmaşanın iç kısmına mı çekilmekteyiz?'' ifadelerine yer veren İmamoğlu hemen sonrasında ise; ''Güvenli  durumda bulunan alan gerçek anlamda oluşturabilecek mi? Suriyeliler o oluşturulan bölgeye yerleştirilebilecek mi? Bu konuda belirsizlikler bulunuyor. Toplumumuz bu konuda tam bir şekilde aydınlanmış durumda değil. Konuyla alakalı bir uzman değilim, fazlaca bir bilgim yok ancak kaygılı bir durumdayım. Sonuç olarak şehitlerimiz olmakta ve bu duruma fazlasıyla üzülmekteyiz. Ancak yine de şu konuya bir vurgu yapmayı istemekteyim: Silahlı Kuvvetlerimiz ile birlikte Mehmetçiğimizin elbette ki yanlarındayız'' şeklinde konuştu.

Ne yaşandı?

TSK bünyesinde yer alan F16 jetleri, Türkiye'nin güney bölgesi üzerinde meydana getirilmeye çalışılmakta olan terör koridorunu ortadan kaldırabilmek, bölge üzerine barışla beraber huzuru getirebilmek maksadıyla başlatılmış Barış Pınarı Harekatı'nın dahilinde Fırat Nehri'nin hemen doğu bölgesinde bulunan ve yaklaşık olarak  30 kilometrelik derinde yer alan terör örgütlerinden YPG ile PKK hedeflerini başarılı bir şekilde imha etmiş idi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.