Hizmetin millete yönelik olması gerektiğini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Faik Öztrak, kendi akrabalarını işe almaya başlayan başkanlarla ilgili olarak;

Hizmetin millete yönelik olması gerektiğini açıkladı


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sözcüsü  görevinde bulunan Faik Öztrak, kendi akrabalarını işe almaya başlayan başkanlarla ilgili olarak; ''Cumhuriyet Halk Partisi hiç bir şekilde leke kabul etmemekte olan bir partidir. Yanlış bir şekilde gerçekleştirilen uygulamalar, kamuoyunun  önünde çok fazla sırıtmaya başlamaktadır. Bu  söz konusu konuları gündeme getirmiş olan medyanın, müsbet bir iş yapmakta olduğunu da düşünmekteyim. Bu  şekilde bir otokontrolün yapılıyor olmasından dolayı çok fazla memnunuz. Bunun kapsamında belediye başkanlarımız için gerekli  bir takım uyarılarda bulunulmakta. Bununla alakalı bir şekilde de çeki düzen vermelerinin gerekli olduğu kendilerinden isteniyor'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Öztrak, partisinin genel merkezi içerisinde gerçekleştirmiş olduğu özel bir basın toplantısı esnasında ''siyasi etik''le ilgili olarak bir kanun teklifi hazırlamış olduklarını açık bir şekilde ifade ederek; ''Milletimizin çocukları tamamen işsiz bir durumda kalmaktayken; belediye başkanları ile birlikte cumhurbaşkanlarının, üst düzeyde yer alan yöneticilerin kendi akrabaları için iş veriyor olmalarını milletimizin kabul etmesi hiç bir şekilde olanaklı değildir. ilk önce milletin işini çözüme ulaştıracaklar, kendi akrabalarının değil'' şeklindeki ifadelerine açık bir şekilde yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.