İBB içerisinde önemli atamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, kendisine ait kadrosunu oluşturmayı sürdürüyor.

İBB içerisinde önemli atamalar


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, kendisine ait kadrosunu oluşturmayı sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan yetkililerden elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, en son Kanal D kanalında Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapmış olan ve geçmiş olduğumuz sene kurumdan ayrıldığını açıklayan Süleyman Sarılar, Büyükşehir Belediyesi'yle özel bir anlaşma yaptı. Sarılar, 28 tane firmadan sorumlu basın koordinatörü pozisyonunda görev yapmayı sürdürecek..

1964 senesinde dünyaya gelen Sarılar, İstanbul Üniversitesi'nde yer alan İletişim Fakültesinden mezun. Sarılar, gazeteciliğe Anadolu Ajansı (AA) içerisinde başladı. Cumhuriyet gazetesi ile birlikte Hürriyet gazetesinde çalışmış olan Sarılar, TV 8 kanlının kuruluşunda da yer alan isimlerdendi. Kısa bir zaman boyunca Star TV kanalında Haber Müdürlüğü yapmış olan Sarılar, daha sonrasında ise CNN Türk kanalına transfer olmuş durumda. 2007 senesinde Kanal D kanalına Haber Müdürü pozisyonunda geçiş gerçekleştiren Sarılar, 2008 senesinde Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve getirildi ve 2018 senesine dek bu görevi devam ettirdi..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kesin Hesap Müdürlüğü görevine de Ayşe Esin Aşar atanmış durumda. 1966 senesinde dünyaya gelen Ayşe Esin Aşar, İstanbul Teknik Üniversitesinin İnşaat Mühendisliği Bölümü' içerisinden 1989 senesinde mezun olmuş durumda. 

1989 senesi ila 1990 senelerinin arasında yurt dışı şantiyesi içerisinde hakediş ve kesin hesap kısmında mühendis pozisyonunda çalıştı. 1990 senesi içerisinde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Kesin Hesap Müdürlüğü bölümünde görev yapmaya başladı. 1 tane çocuk annesi olduğu bilinen Aşar, 25 Ekim 2019 tarihi içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kesin Hesap Müdürü görevine atanmış durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.