İlk defa yan yanalardı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mansur Yavaş ile birlikte Profesör Doktor Mehmet Haberal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muharrem İnce'nin tedavi görmeyi sürdüren annesi Zekiye İnce'yi Başkent Hastanesi'ne kadar giderek bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk defa yan yanalardı


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mansur Yavaş ile birlikte Profesör Doktor Mehmet Haberal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muharrem İnce'nin tedavi görmeyi sürdüren annesi Zekiye İnce'yi Başkent Hastanesi'ne kadar giderek bir ziyaret gerçekleştirdi. Lakin söz konusu bu ziyaret, çok basit bir ziyaret değildi ve daha da farklı anlamlar taşımaktaydı. Bu söz konusu ziyaretle, ''Saray'a gitmiş olan Cumhuriyet Halk Partili'' krizinin hemen sonrasında Kılıçdaroğlu'yla Muharrem İnce ilk defa yan yana gelmiş hale geldi.

Haftalar boyunca konuşulmuş olan ''Saray'a gitmiş Cumhuriyet Halk Partili'' şeklindeki haber, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde krize dönmüş durumdaydı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin lideri görevinde bulunan Kılıçdaroğlu'nun ziyareti doğrulamakta olan açıklaması söz konusu bu krizi zirveye çıkartmıştı. Saray'a gitmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muharrem İnce olduğu şeklindeki iddianın sonrasında çok sert bir basın toplantısı gerçekleştiren Muharrem İnce, haberin ''genel merkezde yer alan bir çete'' aracılığıyla üretilmiş olduğunu ifade etmişti. Aynı açıklama içerisinde İnce, Kılıçdaroğlu'nu beraber açıklama yapmak için çağırmış fakat Kılıçdaroğlu'ndan  bu konuda olumlu bir cevap gelmemişti. Kılıçdaroğlu, İnce'yle görüşme yapmak amacıyla herhangi bir tarihte açıklamamıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.