Kemal Kılıçdaroğlu'ndan arabadaki sigara yasağı için tepki

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, partisiyle alakalı Türkiye Büyük Millet Meclisi içerisinde gerçekleştirilen basın toplantısı esnasında açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan arabadaki sigara yasağı için tepki


Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, partisiyle alakalı Türkiye Büyük Millet Meclisi içerisinde gerçekleştirilen basın toplantısı esnasında açıklamalar yaptı. Araba içerisinde sigara içme konusunda getirilen yasağa tepki göstermiş olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin lideri; ''Sana ne  bundan kardeşim, araba bana ait. Senin farklı bir derdin yok mu? Milletin mutfağı içerisinde bir yangın var.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Sözlerini ise işçilere yönelik bir şekilde kullanmış olduğu; ''Nerde önemli bir dert, nerde bir problem var ise ben veyahut arkadaşlarım yanınızda yer alacak. Bizler siyaseti de halka hizmet amacıyla yapmaya devam ediyoruz. Bazıları siyaseti köşeyi dönebilmek amacıyla yapmakta. Herkese de haklarını teslim etmek gerekli'' şeklindeki ifade ile başlamış oldu Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu açıklamalarından öne çıkmış olanlar ise şu şekilde; ''Araba içerisinde sigara içmeyeceksin.'' Bundan sana ne ki kardeşim, araba bana ait. Senin farklı derdin bulunmuyor mu? Milletin mutfaklarında bir yangın var. Şimdi de şöyle tutturdular sigara haram. Millet sigara içmemiş olsa senin bütçe ile alakalı açığın daha da artmış olacak. Vicdan sahibi durumunda bulunan herkes adaleti yüreğinin bir kenarında tutmaktadır. Adalet üstünde insanoğlunun düşüncelerini açık bir şekilde ifade etmektedir. Herkesin göreviyle birlikte bir hakkı  ve hukuku yer almaktadır. Geçtiğimiz hafta  içerisinde parlamentoda adalet reformunun ilk kısmı da Meclis'te kabul edilmiş oldu. Devletin dini ise sadece adalettir.'' ifadelerine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.