KKTC'de yer alan Maraş açılacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Başbakanı görevinde bulunan Ersin Tatar, 'hayalet şehir' ismiyle bilinirliği bulunan ve tam tamına 46 seneden beri kapalı durumda bulunan Maraş'ın perşembe gününde açılacak olduğunu ifade etti.

KKTC'de yer alan Maraş açılacak


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Başbakanı görevinde bulunan Ersin Tatar, 'hayalet şehir' ismiyle bilinirliği bulunan ve tam tamına 46 seneden beri kapalı durumda bulunan Maraş'ın perşembe gününde açılacak olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan ise 'Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin almış olduğu bu kararı sonuna kadar desteklediklerini' ifade etti.

Cumhurbaşkanı  görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nin Başbakanı  görevinde bulunan Ersin Tatar'ı kabul etmiş olduğu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşmiş olan söz konusu bu kabule, Cumhurbaşkanı Yardımcısı görevinde bulunan Fuat Oktay da katılmış oldu.

Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklamaların satır başları ise şu şekilde; 

Cumhurbaşkanı Görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan  görevinde bulunan Sayın Tatar'dan COVİD-19'la alakalı mücadele ve salgının KKTC ekonomisine etkileriyle alakalı bilgi aldığına değindi. Türkiye'nin ise bugüne kadar Kıbrıs Türkünün haklarıyla beraber çıkarlarını kendi hak ve çıkarlarından ayrı tutmamakta oluğunu bütün dünyaya gösterdiğini yineledi. Kıbrıs Türklerinin huzur ile birlikte refahıyla alakalı hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak olduğunu ortaya koyduklarını ve bundan kimsenin şüphe duymamasının gerekli olduğuna da değindi..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.