Muharrem İnce adeta ateş püskürmüş durumda

24 Haziran tarihinde gerçekleşmiş olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterilmiş olan Muharrem İnce, CNN Türk kanalında Ahmet Hakan tarafından sunulan Tarafsız Bölge isimli programa konuk olarak katıldı.

Muharrem İnce adeta ateş püskürmüş durumda


24 Haziran tarihinde gerçekleşmiş olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterilmiş olan Muharrem İnce, CNN Türk kanalında Ahmet Hakan tarafından sunulan Tarafsız Bölge isimli programa konuk olarak katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetimini adeta topa tutmuş bulunan İnce açıklamasında; 'İlk önceleri bana destek olan herkesi harcamaktalardı, şimdi  ise selam vermiş olanları dahi harcamaktalar. Yazık ve çok ayıp! Bunların bedelini ise çok ağır bir şekilde ödeyecekler' ifadelerine yer verdi. İnce açıklamasında öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurultayı esnasında genel başkan adayı olup olmayacak olduğu konusundaki soruyu da cevapladı. İnce açıklamasında; ''Ben giderek bana  bir imza verin demem. Delege ister ise ben aday olurum.'' şeklinde bir açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimler esnasında da kendisine yakın durumda bulunan isimleri aday yapmamış olduğunu açıkça ifade eden Muharrem İnce söz konusu bu tavrın tamamen yanlış bir durumda bulunduğunu da ifade etmiş oldu. Programı sunan Ahmet Hakan'ın ''Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetimi şu an içerisinde Muharrem İnce'ye bir şekilde yakın olan parti üyelerini saf dışı bırakmaya mı gayret ediyor?'' şeklindeki soruya da cevap veren İnce sonrasında ise, 'İlk önceleri bana destek olan herkesi harcamaktalardı, şimdi  ise selam vermiş olanları dahi harcamaktalar. Yazık ve çok ayıp! Bunların bedelini ise çok ağır bir şekilde ödeyecekler. Partinin oyları böyle daha çok düşer.' ifadeleriyle konuşma yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.