Muhittin Böcek'ten çok imalı bir Tweet

3 tane vekilin istifasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde fırtınalar kopmuş durumdayken, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Başkanı olarak görev yapmaya devam eden Muhittin Böcek'ten  fazlasıyla imalı bir mesaj gelmiş durumda.

Muhittin Böcek'ten çok imalı bir Tweet


3 tane vekilin istifasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde fırtınalar kopmuş durumdayken, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Başkanı olarak görev yapmaya devam eden Muhittin Böcek'ten  fazlasıyla imalı bir mesaj gelmiş durumda. Böcek söz konusu tweetinde, 'Kime ne yaptıysam hak etmiştir, birde zamanını beklediklerim var' şeklindeki sözleri sosyal medya üzerinde çok fazla konuşulmuş oldu.

3 tane vekilin istifası ile birlikte sarsılmış olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne sular durulmuyor. Muhittin Böcek, Covid-19 ile alakalı tedavi sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde yaşanmış olanlara da tepkisini gösterip, 'Partimizin çatısının altında yer alan bir takım menfaat gruplarının insan olmayı unutmuş olduklarını gördüm.' şeklindeki ifadelerine yer vermişti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı olarak görev yapmaya devam eden Kemal Kılıçdaroğlu'na ''eleştiri'' mektubu yazmış olan üç  tane milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin yanı sıra Özcan Özel  ile birlikte Hüseyin Avni Aksoy partilerinden istifa etmiş idi. Meclis içerisinde yapmış oldukları basın açıklaması ile birlikte istifa etmiş olduklarını ve de gerekçelerini açıklamış olan vekiller, rahatsızlıklarını belirttikleri 6 maddeden oluşan taleplerini 26 Ocak ila 27 Ocak tarihlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin lideri  görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin Grup Başkanvekili görevinde bulunan Özgür Özel'e sunmuş olduklarını ifade etti. Söz konusu bu önerilerine yanıt gelmemiş olduğunu ifade eden, Yalova Milletvekili  olarak görevli Özcan Özel, açıklaması içerisinde, partisinde 'yalnızlaştırıldıklarını ve aynı zamanda dışlandıklarını' da savunmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.