Oy oranıyla ilgili açıklamada bulundu

AK Parti üzerinden ihraç sürecine girdikten sonra istifa ederek Ahmet Davutoğlu'yla yolunu sürdüren isimler arasından Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Selçuk Özdağ çok daha iddialı açıklamalar gerçekleştirdi.

Oy oranıyla ilgili açıklamada bulundu


AK Parti üzerinden ihraç sürecine girdikten sonra istifa ederek Ahmet Davutoğlu'yla yolunu sürdüren isimler arasından Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Selçuk Özdağ çok daha iddialı açıklamalar gerçekleştirdi. Gelecek Partisi'nin söz konusu oy oranına yönelik olarak değerlendirmeler gerçekleştiren Özdağ açıklamasında; ''Oyla ilgili oran %6 ila %10 arasında değişmekte. İktidar şirketinin adına çalışmakta olanlar Gelecek Partisi'ni daha çok daha düşük göstermekte'' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığının Hükümet Sistemi'ne yönelik olarak eleştiriler gerçekleştiren Özdağ açıklamasında; ''Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bu ülke içerisinde yer alan en büyük problem. Er  ya da  geç erken seçim gerçekleşecek. Götüremezler veyahut yürütemezler ve yapamazlar'' şeklindeki ifadelere yer verdi.


Yapmış olduğu açıklamanın sonrasında ''Türkiye içerisinde fazlasıyla ciddi bir ekonomik kriz mevcut'' ifadelerine yer veren Özdağ, sözlerini de şu şekilde sürdürdü; ''Mutfak içerisinde artık tencere kaynamamakta. İnsanların cebinde yer alan paranın değeri  çok daha düşmüş bir durumda. İnsanlar  artık işsiz. Türkiye'nin çözülmesi çok zor hiçbir problemi yoktur. Ama problemi çözememekte olanlar vardır. Hesabını da en kısa zamanda soracağız. Gerekir ise devri sabık da yaratmış olacağız. Yaratmayalım ifadelerine yer verenler var, eğer ki gerekirse yaratacağız.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.