Rekabet tırmanıyor

Eski Başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu ile birlikte eski Bakanlardan biri olan Ali Babacan yeni partiyle alakalı çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirirken, kulisler içerisinde 2 tane ismin yoğun bir rekabette bulunduğu şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

Rekabet tırmanıyor


Eski Başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu ile birlikte eski Bakanlardan biri olan Ali Babacan yeni partiyle alakalı çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirirken, kulisler içerisinde 2 tane ismin yoğun bir rekabette bulunduğu şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Ali Babacan tarafından Davutoğlu ile alakalı söylemiş olduğu; ''Ben Dışişleri Bakanı olduğum dönemde benim danışmandı. Benim heyetim içerisinde beraber programlar gerçekleştirdik, heyetleri de birlikte ağırladık. Pek çok defa da benim uçağım ile seyahat gerçekleştirdi'' şeklindeki sözlerin Davutoğlu'nun ekibini çok fazla rahatsız etmiş olduğu bilgisine ulaşıldı.

Gazete Duvar içerisinde bulunan habere bakılırsa, AK Parti grubundan kopmuş olan eski başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu'yla eski bakanlardan biri olan Ali Babacan 2019 senesi sona ermeden parti tabelalarını asmak amacıyla da çalışmalarını devam ettiriyor. Pek çok eleştiri içerisinde ortaklaşmış iki ismin niçin ayrı parti kurmuş oldukları büyük bir merak konusu. Davutoğlu böyle sorulan sorular için; ''Bizler talep ettik, gayrette gösterdik ancak olmadı'' ifadelerine cevao verdi ve Babacan'ın ekibini işaret etmiş oldu.

Babacan da söz konusu bu soruya ilk defa katılmış olduğu bir televizyon programı esnasında yanıt verdi. Babacan, Davutoğlu'nun beraber yürüme konusunda bir teklifte bulunmuş olduğunu fakat yöntemle birlikte üslup farklarının bulunduğunu ifade ederek birleşmenin zor bir durumda bulunduğunu ve gerçekçi görmemiş olduğunu ifade etti. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.