Sıkıyorsa çıkıp yalanlama yapsınlar dedi

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, Ankara ili içerisinde MÜSİAD Vefa Gecesi kapsamında çeşitli açıklamalarda gerçekleştirdi.

Sıkıyorsa çıkıp yalanlama yapsınlar dedi


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, Ankara ili içerisinde MÜSİAD Vefa Gecesi kapsamında çeşitli açıklamalarda gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı  görevindeki Erdoğan; ''Satınalmanın paritesine bakıldığında bugün dünyanın 13. büyük ekonomisi durumuna gelmiş bir haldeyiz. İnşallah sene sonunda bir üst sıraya daha çıkabilmiş olacağız'' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin enflasyon yalanını veriler ile çürütüp ana muhalefet partisi içinde; ''16 senenin ortalaması 9,54. Nasıl olabiliyorda da kalkıp en yüksek seviyedeki enflasyon AK Parti iktidarları dönemi içerisinde diyorsun. Zira hayatları  tamamen yalan. Bunlarda kesinlikle dürüstlük diye bir şey bulunmuyor. Ben resmi durumdaki rakamları açıklamaktayım. Çıksınlar sıkı ise bunlar da bu resmi durumdaki rakamları yalanlasınlar.'' ifadelerine yer verdi.


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında; ''Geçmiş olduğumuz  sene ihracatı 168,1 milyar dolar ile kapatmış olduk, yalnızca bununla da kalmadık dış ticaretteki  açığımızı ise 55 milyar dolar tutarına geriletip, çok önemli bir başarıya imza atmış olduk.'' ifadelerine yer verdi.. 

MÜSİAD'ın Ankara Şubesi'ne kurulmuş olduğu günden bu zamana kadar emek vermekte olan, hizmet  vermeye devam eden, katkıda bulunanlar için teşekkür eden Erdoğan sonrasında ise; ''hak ile birlikte, hukukun, eşitliğin, adaletin, refahın, güvenin ve huzurun sağlanabilmesi amacıyla faaliyet göstermekte bulunan iş  adamlarını bir araya getirmeyi başaran MÜSİAD'a bundan sonraki gerçekleştireceği çalışmalarında da başarılar''  dileklerinde bulundu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.