SON DAKİKA! İYİ PARTİ 6'LI MASAYA GERİ DÖNDÜ, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI AÇIKLANACAK!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama sonrasında 6'lı masadan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaret etti, Mansur Yavaş görüşme öncesinde "Akşener'den masaya dönmesini istedik, düşünecek. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok." Ekrem İmamoğlu ise "Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ile ziyaret ettik" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA! İYİ PARTİ 6'LI MASAYA GERİ DÖNDÜ, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI AÇIKLANACAK!

Cuma günü Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşme sonrasında İYİ Parti GİK üyeleriyle toplantı yapmış, ertesi günü ise Meral Akşener tarafından yapılan açıklama sonrasında İYİ Parti 6'lı masadan ayrılmıştı.

Yapılan açıklamalar sonrasında masada kalan 5 siyasi partinin lideri Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde toplanmış ve bildiri yayınlanmıştı.

Bugün süpriz gelişmelerden bir tanesi daha Ankara'da yaşandı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ABB Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşme sonrasında İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu tarafından yapılan açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün gerçekleşecek 6'lı masa toplantısına katılacağı açıklandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.