Sosyal medya üzerinde gündem olmuş bir durumda

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak öne çıktığı günden bu zamana kadar tartışmaların odak noktasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinde bir defa daha gündem olmuş bir durumda.

Sosyal medya üzerinde gündem olmuş bir durumda


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkan Adayı olarak öne çıktığı günden bu zamana kadar tartışmaların odak noktasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinde bir defa daha gündem olmuş bir durumda. İstanbul ilinde yer alan Maltepe ilçesi içerisinde meydana gelen çöp toplanma probleminden hemen sonra 'İmamoğlu'ndan beklentim' şeklindeki bir etiket kullanılarak paylaşımı gerçekleştirilen mesajlar üzerinde İmamoğlu'nu eleştirmekte olanlar kadar sahip çıkan kişiler de görülüyor.

Bu söz konusu başlığın altında mesajlarını yollamış olan vatandaşlar, İmamoğlu'ndan beklentilerini net bir şekilde sıraladı. Vatandaşlardan bazıları Maltepe ilçesinde meydana gelen çöp toplanma probleminin üstünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı'nı eleştirmekte olmuşken bazı vatandaşlar da İstanbul halkının haklarına sahip çıkmış olduğu şeklindeki bir görüşte birleşmiş oldu.

İstanbul ilinde yer alan Maltepe ilçesi içerisinde işçilerle meydana gelen problemin hemen sonrasında çöp problemi oluşmasını eleştirmekte olan vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu'na ''#imamoğlundanbeklentim Maltepe Belediyesi'nde görevli olan çöpçülerin maaşlarını vererek greve bir an önce son verdirebilmesi..'' ifadelerine yer vererek tepki göstermekte.

İmamoğlu'nun söz konusu eleştiriler ile gündeme gelmiş olmasının hemen sonrasında sevenleri  de sahip çıkmaya başladı. İmamoğlu'nun bu yönetiminden tamamen memnun durumda bulunduklarını dile getirmiş olanlar da oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.