Yargı ile alakalı paket yeni yasama senesine kalmış durumda

AK Parti Grup Başkanlığı tarafından milletvekillerine yollamış olduğu Meclis’in çalışma takvimiyle alakalı bilgi notu üzerinde Genel Kurul içerisinde 9 Temmuz ile 10 Temmuz tarihleri içerisinde Turizm Tanıtım ile Geliştirme Ajansı kurulmasına yönelik olarak yasa teklifinin  detaylı bir şekilde ele alınacak olduğu,

Yargı ile alakalı paket yeni yasama senesine kalmış durumda


AK Parti Grup Başkanlığı tarafından milletvekillerine yollamış olduğu Meclis’in çalışma takvimiyle alakalı bilgi notu üzerinde Genel Kurul içerisinde 9 Temmuz ile 10 Temmuz tarihleri içerisinde Turizm Tanıtım ile Geliştirme Ajansı kurulmasına yönelik olarak yasa teklifinin  detaylı bir şekilde ele alınacak olduğu, bu söz konusu düzenleme yasalaşmış olduktan sonra ise ekonomiyle alakalı torba teklifin görüşmelerine geçilecek olduğu açık bir şekilde ifade edildi. 11 Temmuz tarihinden itibaren başlaması ön görülmekte olan torba mesaisi 16 Temmuz ile 17 Temmuz tarihine  kadar devam edecek.

Plan Bütçe Komisyonu içerisinde dün açık bir şekilde sunumu gerçekleştirilen 11. Kalkınma Planı da tatilden hemen önce Meclis'te yer alanların son mesai gündemini oluşturuyor olacak. 16 Temmuz Salı gününde ise plan ve bütçe komisyonu içerisinde ele alınacağı açıklanan 11. Kalkınma Planı, 18 Temmuz Perşembe gününde ise Genel Kurul içerisinde görüşülüyor olacak.

AK Parti  tarafından milletvekillerine yollanmış olan not içerisinde, çalışma gündemiyle birlikte çalışma takvimine yönelik bilgilendirmenin hemen sonrasında; ''Komisyonla alakalı görüşmelerin bitirilmesi durumunda 18 Temmuz 2019 Perşembe gününde 11. Kalkınma Planıyla alakalı görüşmeler yapılıp bu yasama senesindeki çalışmalarının sona erdirilmesi konusunda bir plan yapıldığından, bütün milletvekillerimizin söz konusu programlarını anılmış olan günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi içerisinde yer alacak bir biçimde yapmaları da  önemle rica olunur'' şeklindeki ifadeler kullanıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.