Aliağa'da yaz spor kursları sona erdi

Aliağa Belediyesi'nin Spor Okulları’nın yaz döneminde başlatmış olduğu kursları kapanış maçları ile birlikte son bulmuş durumda.  

Aliağa'da yaz spor kursları sona erdi


Aliağa Belediyesi'nin Spor Okulları’nın yaz döneminde başlatmış olduğu kursları kapanış maçları ile birlikte son bulmuş durumda.  

Aliağa ilçesinde yaşamını sürdüren çocukların ruhsal gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerine destek olma ile birlikte yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmelerini sağlama maksadıyla futbol branşının yanı sıra voleybol branşı ile birlikte basketbol branşı, karate branşı ve güreş branşında açılmış olan yaz spor kursları, yaz süresince çocukların en büyük eğlencesi olmayı başardı.

Ortalama olarak 1.000 tane sporcunun katılım göstermiş olduğu söz konusu bu kurslarda alanında deneyime sahip olan eğitmenler görev aldı. Çocuklar ilgi duymakta oldukları branşlar içerisinde hem temel eğitim almış oldular hem  ise sosyalleşip yeni arkadaşlıklar edinmiş oldular. Spor yapabilmenin keyfini doyasıya bir şekilde yaşamış olan çocuklar, kendi aralarında yapmış oldukları dostluk maçları ile beraber yaz döneminin kurslarına da veda etmiş oldular.

 Çocukların kişisel bir durumdaki gelişimlerine destek olmanın yanı sıra verimli bir şekilde yaz sezonu geçirebilmelerini amaç edinmiş olduklarını ifade eden Aliağa Belediyesi'nin Spor Birim Sorumlusu olarak görev yapan Bilal Özkurt açıklamasında bu sene pandemiden dolayı sınırlı kontenjanlarla açılmış olan yaz spor kurslarının kapanışının yapıldığını ifade etti.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.