Aramakta olduğu golcüyü sonunda buldu

Sözleşmesi bitmiş olan Hugo Rodalelga'yla yollarını ayırma konusunda bir karar alan Trabzonspor  kulübü yeni bir golcü arayışına çıkmış durumda.

Aramakta olduğu golcüyü sonunda buldu


Sözleşmesi bitmiş olan Hugo Rodalelga'yla yollarını ayırma konusunda bir karar alan Trabzonspor  kulübü yeni bir golcü arayışına çıkmış durumda. Pek çok önemli ismi de gündemine almış bulunan Trabzonspor kulübü  listesinin ilk sırası için İsveç asıllı golcüyü almış olarak gözüküyor.

Trabzonspor kulübü en son Birleşik Arap Emirlikleri takımları arasında yer alan Al-Ain kulübü içerisinde forma giymekte olan İsveçli golcülerden Marcus Berg'in transferi amacıyla çok hızlı bir şekilde harekete geçmiş bir durumda. Trabzonspor kulübü 32 yaşında bulunan bu golcünün menajeri ile temasa geçmiş durumdayken, bonservisi elinde bulunan golcüyle alakalı olarak 1.2 milyon Euro tutarında da garanti bir ücret teklifinde bulundu. Bu söz konusu teklifin kabul edilmiş olması halinde ise transferin gerçekleşmesi konusunda bir beklenti var.

İsveç asıllı forvet kısa zaman içerisinde Trabzonspor kulübüne kesin cevabını iletmiş olacak. Milli  durumdaki formayı tam tamına 69 defa giymiş olan Marcus Berg; Panathinaikos kulübü ile birlikte Hamburg kulübü ve  de PSV kulübü gibi büyük takımlar içerisinde de görev yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.