Beşiktaş bu defa da UEFA tehlikesi ile karşı karşıya

UEFA, Beşiktaş Spor Kulübü'nün Finansal Fair Play hususunda yapmış olduğu anlaşmaya uymakta olduğunu ve Beşiktaş Spor Kulübü için takip periyodunun bittiği konusunda bir açıklama yapmıştı.

Beşiktaş bu defa da UEFA tehlikesi ile karşı karşıya


UEFA, Beşiktaş Spor Kulübü'nün Finansal Fair Play hususunda yapmış olduğu anlaşmaya uymakta olduğunu ve Beşiktaş Spor Kulübü için takip periyodunun bittiği konusunda bir açıklama yapmıştı. Fakat  Beşiktaş Spor Kulübü ise farklı bir tehlikeyle karşı karşıya kalmış bir durumda.

Ekonomik yönden fazlası ile zor günler geçirmekte bulunan ve mali bir şekilde belirli kesintilerin yaşanması konusunda beklentiler olan Beşiktaş Spor Kulübü içerisinde bir başka tehlike de UEFA cephesi içerisinde yaşanmakta. UEFA, Beşiktaş Spor Kulübü'nün Mayıs 2015 tarihi içerisinde imzalamış olduğu Finansal Fair Play ile alakalı anlaşmayı başarıyla bitirdiğini açıklamıştı.

Fakat işler ise Beşiktaş Spor Kulübü'nün beklemekte olduğu gibi olmadı. Her yıl içerisinde UEFA'ya verilmekte bulunan raporda Beşiktaş'Spor Kulübü'nün geçtiğimiz yıl 35 milyon Euro  tutarında eksik bir şekilde raporlandırılmış olduğu bilgisine ulaşıldı. Şu anda yer alan güncel borçta 29 milyon Euro tutarında gözükmekte.

35 milyon Euro tutarında bulunan eksik raporlandırmadan dolayı Beşiktaş Spor Kulübü'nün ihtar cezası yemiş olduğu da ortaya çıkmış durumda. UEFA ise, Beşiktaş Spor Kulübü için 31 Temmuz tarihine  kadar bir zaman tanıdı. Bu söz konusu süreç içinde ödeme yapılmaz ise Beşiktaş Spor Kulübü, disiplin kuruluna sevk edilmiş olacak ve bu kurum içerisinden de çıkacak cezanın Avrupa'dan men olması konusunda bir beklenti var.

Beşiktaş Spor Kulübü Yönetimi'nin  de bu süreç içinde tam olarak nasıl bir yol izleme konusunda karar alacağı da çok büyük bir merak konusu haline dönmüş durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.