Beşiktaş transferiyle alakalı geldi

Transferle alakalı sessiz takımlar arasında yer alan Beşiktaş Spor Kulübü, yeni sezonla alakalı çalışmaları hızlandırmış bir durumda.

Beşiktaş transferiyle alakalı geldi


Transferle alakalı sessiz takımlar arasında yer alan Beşiktaş Spor Kulübü, yeni sezonla alakalı çalışmaları hızlandırmış bir durumda. Abdullah Avcı'yla beraber yeni bir  döneme daha girmiş olan Beşiktaş Spor Kulübü kadrosunu güçlendirebilmek amacıyla görüşmelerini devam ettirmekte. Beşiktaş Spor Kulübü ile ismi geçmekte bulunan Fabri hususunda da yeni gelişmeler meydana geldi. 

Beşiktaş Spor Kulübü, Arjantin ligi ekipleri arasında yer alan Lanus kulübünde forma giymeye devam eden Leonel Di Placido'nun transferini tamamlamış oldu. 25 yaşında bulunan sağ bek, hafta sonu olmadan önce imzayla alakalı olarak Türkiye'ye gelmiş olacak.

Beşiktaş Spor Kulübünün eski İspanyol kalecilerinden biri olan Fabri, transferle alakalı olarak İstanbul iline gelmiş oldu. Beşiktaş Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün adıyla anılmakta bulunan tecrübeli kalecinin Süper Lig'den tam olarak hangi takımla görüşme yapacak olduğu da belirsizliğini korumaya devam ediyor.

İspanyol asıllı tecrübeli file bekçisi Beşiktaş Spor Kulübü'nde 2 sezon içerisinde 87  tane maça çıkmış bir durumdayken 1 tane şampiyonluk yaşamış idi. Daha sonra ise  Fabri 6 milyon euro tutarındaki bir bonservis bedelinin karşılığıyla Premier Lig ekiplerinden biri olan Fulham kulübüne transfer olmuş idi. Tecrübeli oyuncu takım içerisinde çok fazla bir forma şansı bulmayı başaramazken Fulham kulübü ise sezon sonrasında Premier Lig'e veda etmiş oldu.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.