Fenerbahçe bu haber ile yıkıldı

Yeni sezondan önce transferle alakalı çalışmaları devam ettiren Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 tane futbolcuya imza attırmış durumdayken, pek çok futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmış durumdaydı.

Fenerbahçe bu haber ile yıkıldı


Yeni sezondan önce transferle alakalı çalışmaları devam ettiren Fenerbahçe Spor Kulübü, 4 tane futbolcuya imza attırmış durumdayken, pek çok futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmış durumdaydı.

Yanal'ın fazla istemekte olduğu isimle gelen haberler de Fenerbahçe Spor Kulübü'nde moralleri bozmuş durumda... Önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefiyle başlamış durumdaki Fenerbahçe Spor Kulübü, transfer döneminin de en hareketli takımı haline geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, şimdiye kadar ki zaman içerisinde Murat Sağlam ile birlikte Kruse, Emre Belözoğlu ve de  Allahyar transferleriyle alakalı açıklama yapmışken; Garry Rodrigues ile birlikteAltay Bayındır,  Kolarov ve de Vedat Muriç transferi konusunda da kısa zamanda duyurması konusunda beklenmekte.

Bonservis ile birlikte transfer gerçekleştirebilmek amacıyla Eljif ile birlikte Jailson'u gönderme konusunda vermiş Fenerbahçe Spor Kulübü'nde, Teknik Direktör  görevinde bulunan Ersun Yanal, bu söz konusu bölgeye kalitesi hiç bir şekilde tartışılmayacak bir isimle alakalı olarak yönetime talepte bulunmuştu.

Yanal'ın  söz konusu bu isteğiyle beraber transfer çalışmalarını yürütmekte olan Damien Comolli, listesi içerisine Brezilyalı yıldızı dahil etmişti. Brezilya asıllı orta saha konusunda girişimlerini devam ettiren Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, çok üzücü bir haber gelmiş oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer listesi içerisinde yer aldığı ifade edilen Marsilya'nın orta saha oyuncularından biri olan Luiz Gustavo'ya  bir talip çıkmış durumda.


Fransa basını içerisinde açık bir şekilde yer almış olan habere bakılır ise; İtalyan ekiplerinden biri olan Fiorentina, 31 yaşında bulunan futbolcuyla alakalı olarak Marsilya'ya 10 milyon euro tutarında bir para teklif etti. Haber içerisinde; Marsilya Kulübünün çok ciddi finansal problemler yaşamakta olduğu ve satış yapmak mecburiyetinde olmasından dolayı bu teklife sıcak bakmakta olduğu ifade edili. Lucas Ocampos'u Sevilla kulübüne 15 milyon euro tutarına satmış olan Marsilya kulübünün, Gustavo konusunda gelmiş olan 10 milyon euro tutarındaki teklifi olumlu bulmuş olduğu bilgisi verilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.