Fenerbahçe ile Deniz Türüç anlaşma imzaladı

İstikbal Mobilya Kayserispor kulübünün kaptanı görevinde bulunan Deniz Türüç, Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile Deniz Türüç anlaşma imzaladı


İstikbal Mobilya Kayserispor kulübünün kaptanı görevinde bulunan Deniz Türüç, Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir anlaşmaya vardı.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü ile birlikte  Galatasaray Spor Kulübü'nün kadrosuna dahil etme konusunda isteği olduğu İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübünde kaptan görevinde bulunan Deniz Türüç en sonunda kararını vermiş oldu. Galatasaray Spor Kulübü'nün Emre Mor ile alakalı transferinden hemen sonra Fenerbahçe Spor Kulübü'yle son bir görüşme gerçekleştirmiş olan 26 yaşında bulunan orta sahanın tecrübeli oyuncusu teklifi kabul ettiğini açıkladı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü ile İstikbal Mobilya Kayserispor  Kulübü'nün arasında son bir görüşme daha gerçekleştirilmiş olacak ve bonservis ile alakalı rakam kesinleştirilmiş olacak. Deniz’in ise bu hafta içerisinde yeni takımıyla özel bie mukavele yapacak olduğu da öğrenilenler arasında yer alıyor. 

İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü'nün Başkanı görevinde bulunan Erol Bedir, kaptan  görevinde bulunan Deniz Türüç’ün tercihi kapsamında bir adım atacak oldukları konusunda açıklama yapmıştı.

Geçtiğimiz günler içerisinde Galatasaray Spor Kulübü'nün yetkili isimleri de başarılı orta saha oyuncularından Deniz Türüç'ü kendi renklerine dahil etmek için çeşitli girişimlerde bulunmuş ancak son kararı Deniz Türüç'ün vereceği açık bir şekilde ifade edilmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.