Fenerbahçe transferi resmen duyurdu

Fenerbahçe Spor Kulübü, Medipol Başakşehir Kulübü içerisinden milli futbolculardan biri olan İrfan Can Kahveci'yi 4,5 senelik kadrosuna katmış olduğu açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe transferi resmen duyurdu


Fenerbahçe Spor Kulübü, Medipol Başakşehir Kulübü içerisinden milli futbolculardan biri olan İrfan Can Kahveci'yi 4,5 senelik kadrosuna katmış olduğu açıklamasında bulundu. İrfan Can Kahveci, yapmış olduğu ilk açıklaması içerisinde, 'Babamın hayalini gerçekleştirmiş oldum' şeklindeki ifadesine yer verdi

Uzun bir zamandan beri Galatasaray Spor Kulübüyle Fenerbahçe Spor Kulübü2nün arasında transfer konusunda çekişme meydana gelmesine sebep olan İrfan Can Kahveci ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Başakşehir Spor Kulübüyle bir anlaşmaya varmış oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde 17 numarasına sahip formayı giymeye hazırlanan İrfan Can Kahveci, ilk yapmış olduğu açıklamada, 'Ali Koç Başkanımız buralara kadar geldi. Çok teşekkür ediyorum. Emre abiye de çok teşekkürler. Babamın hayalini gerçekleştirmiş oldum. Çok mutlu bir durumdayım. İnşallah Fenerbahçe Spor Kulübü formasının hakkını vermiş olacağım sahada. Ali Koç başkanımız ile birlikte Göksel başkanımız ve Emre abimiz. Çok çok teşekkür ediyorum fazlasıyla mutluyum' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, milli durumda bulunan oyuncunun transferini KAP'a resmen bildirmiş oldu. Gerçekleştirilen özel açıklama esnasında, 'Profesyonel  durumda bulunan futbolculardan İrfan Can Kahveci'nin transferi hususunda Futbolcu ve ayrıca  Kulübü Medipol Başakşehir FK'yla görüşmelere başlanmıştır' şeklindeki ifadelere yer verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.