Galatasaray içerisinde ilk transfer gerçekleştirildi 

Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşmesi bitmiş olan Şener Özbayrak Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşmaya varmış bir durumda.

Galatasaray içerisinde ilk transfer gerçekleştirildi 


Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşmesi bitmiş olan Şener Özbayrak Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşmaya varmış bir durumda. 29 yaşında bulunan oyuncu bugün sağlık kontrolü yapılmasının hemen sonrasında sözleşme imzalamış olacak.

Transfer ile ilgili çalışmalarını hiç bir şekilde ara vermeden devam ettiren Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü'yle sözleşmesi bitmiş olan  Şener Özbayraklı'yı  kendi kadrosuna karmış oldu. Önümüzdeki sezon içerisinde 3 farklı kulvarda yarışacak olduğu açıklanan ve alternatifi bol bir kadro kurma konusunda isteği bulunan Galatasaray Spor Kulübü, 29 yaşında bulunan sağ bek'le uzun bir zamandan ilgilenmekteydi. TRT SPOR içerisinde yer almış olan habere bakılır ise Galatasaray Spor Kulübü, bugün gerçekleştirilecek olan sağlık kontrollerinin hemen sonrasında Şener Özbayraklı'ya resmi bir imzayı attırmış olacak.

Devre arası olduğunda Tolgay Arslan transferi konusunda Beşiktaş Spor Kulübü'ne takası gündeme gelmiş olan fakat tarafların anlaşma sağlayamaması üstüne takım içerisinde kalmış olan Şener Özbayraklı, geçmiş olduğumuz sezon istemekte olduğu kadar forma giyme şansını yakalayamamıştı.

2015 senesinin Temmuz ayı içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmuş durumdaki Şener, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün formasını tam 111 defa giymeyi başarırken, 5 tane gol ile birlikte 13 tane de asist kaydetmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.