Galatasaray için 3 tane transfer banko durumda

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde transfer esnasında 3 tane oyuncunun alınması kesinleşmiş oldu. Teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim, ilk önce santrfora takviye yapmış olacak.

Galatasaray için 3 tane transfer banko durumda


Galatasaray Spor Kulübü içerisinde transfer esnasında 3 tane oyuncunun alınması kesinleşmiş oldu. Teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim, ilk önce santrfora takviye yapmış olacak. Terim ise; koşabilen, pres yapabilen ve son vuruşları çok daha iyi bir isim istemekte. Bu açıdan ise Kostas Mitroglou isimli oyuncunun yerine Vedat Muriqi düşünülmekte.

Kiralık olarak alınan Ndiaye’nin yerine ise 2 yönlü yetenekli bir oyuncu alınmış olacak. Bu bölgeyle alakalı listenin ilk sırası içerisinde Arjantin asıllı yıldızlardan Ever Banega bulunuyor. Oyuncuya ilk sezonla ilgili senelik 3 milyon Euro tutarında garanti  bir para teklif etmiş oldu. Sevilla’ya teklif dilmiş olan bu bonservis bedeli de 5 mliyon Euro tutarında.

Sol kanat içerisinde ilk önce Henry Onyekuru’yu tekrardan kiralamayı talep eden Galatasaray Spor Kulübü, Everton kulübüyle masaya oturmuş olacak. Görüşmeler ise olumsuz bir şekilde sonuçlanır ise alternatiflere bakılmış olacak ve burda da ilk hedef Leipzig kulübünde oynamış olan eski Galatasaray Spor Kulübü'nden Bruma... Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni yabancı oyuncular alabilmesi amacıyla kontenjan problemini de çözmesi gerekli. Zira daha öncesinde Ryan Babel ve 
 de Valentine Ozornwafor'la de anlaşma sağlanmış oldu. Terim, gelecek döneme yönelik alınmış olan 18 yaşında bulunan Ozornwafor’u kamp içerisinde yeterli bulunmaz ise kiralanmış olacak. Nijerya asıllı kiralanmış olsa bile yabancı kontenjanı içerisinde 1 tane boş yer kalmakta.

Öte yandan Luyindama’nın ise bonservisini Standard Liege Kulübü için 5 milyon Euro tutarına ödeme yaparak almak mecburiyetinde kalmış  olan Galatasaray Spor Kulübü, transfer dönemi için 5 milyon Euro tutarına ekside başlamış olacak. UEFA'nın  Finansal Fair Play Kriterleri kapamında kulüp transfer gelirinde kadar gider yapabilmekte bulunan Galatasaray Spor Kulübü içerisinde ilk hedef kontenjan içerisinde yer açabilmek. Elinde tamamen şampiyon bir kadro yer alan teknik direktör görevine bulunan Fatih Terim de planlarını yapmış olduğu  oyuncularına üst düzeyde bir teklif gelmez ise büyük bir kadro değişimi yapma konusunda bir düşüncede değil. Galatasaray Spor Kulübü Babel ile birlikte Ozornwafor haricinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ayrılmış olan Şener Özbayraklı'yla da anlaşma yapmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.