Galatasaray Spor Kulübü hazırlık maçında galibiyet aldı

Galatasaray Spor Kulübü yeni sezonla alakalı hazırlıklar dahilinde gerçekleştirilen  özel maç esnasında Yunan ekiplerinden Panathinaikos'la karşılaşma gerçekleştirdi.

Galatasaray Spor Kulübü hazırlık maçında galibiyet aldı


Galatasaray Spor Kulübü yeni sezonla alakalı hazırlıklar dahilinde gerçekleştirilen  özel maç esnasında Yunan ekiplerinden Panathinaikos'la karşılaşma gerçekleştirdi. Galatasaray Spor Kulübü söz konus ubu mücadeleyi 2 - 1'lik skorla kazandı. Emre Mor ile birlikte Seri ilk defa bu maç esnasında Galatasaray Spor Kulübü'nün formasını giymiş oldu.

Galatasaray Spor Kulübü hazırlık maçı esnasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi içerisinde Yunan ekipleri arasında yer alan Panathinaikos Kulübüyle karşı karşıya gelmiş oldu.

Galatasaray Spor Kulübü bu mücadeleyi de 2 - 1'lik skorla kazanmış oldu. Galatasaray Spor Kulübü'nün gollerini 10. dakika içerisinde Adem Büyük ve 62. dakika içerisinde Ryan Donk atmayı başardı. Panathinaikos Kulübünün tek bir tane golünü de Konan atmış oldu.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde yeni transferler arasında yer alan Seri ile birlikte Emre  ise Mor ilk defa  Galatasaray Spor Kulübü'nün formasını giymiş oldu

Galatasaray Spor Kulübü, yeni sezonla alakalı hazırlıklar dahilinde dördüncü özel maçını da Panathinaikos kulübüyle oynamış oldu. Bu müsabaka gerçekleşmeden öncesinde Galatasaray Spor Kulübü; Avusturya kampı içinde Augsburg kulübü ile birlikte RB Leipzig Kulübü ve Bordeaux Kulübüyle karşılaşmalar gerçekleştirmişti. Galatasaray Spor Kulübü, bahsi geçen bu müsabakalar esnasında RB Leipzig Kulübü ile birlikte Augsburg Kulübüne yenilirken, Bordeaux Kulübünü de mağlup etmeyi başarmış oldu. İstanbul iline gelen Yunan ekibini de  2 - 1'lik skorla mağlup etmeyi başarmış olan Galatasaray Spor Kulübü böylelikle 4. tane hazırlık maçı esnasında 2. galibiyeti almış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.