Ljubomir Fejsa Fenerbahçe tarafından transfer edildi

Son dakika paylaşılmış olan haberlere bakılır ise Fenerbahçe Spor kulübü, Benfica kulübünün başarılı orta saha oyuncularından bir olan Ljubomir Fejsa'yla 3 senelik bir anlaşma yaptı.

Ljubomir Fejsa Fenerbahçe tarafından transfer edildi


Son dakika paylaşılmış olan haberlere bakılır ise Fenerbahçe Spor kulübü, Benfica kulübünün başarılı orta saha oyuncularından bir olan Ljubomir Fejsa'yla 3 senelik bir anlaşma yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 30 yaşında bulunan bu oyuncuya ve Benfica Spor Kulübüne ödeyecek olduğu ücret de kesinleşmiş bir durumda. 

Geçmiş olduğumuz sezonda lig içerisinde çok daha başarılı bir grafik sergileyememiş olan ve ligi 6. sıra içerisinde tamamlanmış olan Fenerbahçe Spor Kulübü, transferle ilgili olarak hızlı başlamak için hazırlanmakta. Teknik Direktör görevinde bulunan  Ersun Yanal'ın yönetime iletmiş olduğu bu isimlerin ilk sırasında açık bir şekilde yer alan ve de Benfica Kulübünde forma giymekte olan  Fejsa ve Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları da mutlu sona ulaşmış oldu.

Oyuncu için senelik olarak 1.7 milyon Euro  tutarında bir garanti parayla 3 senelik anlaşma sunmuş olan Fenerbahçe Spor Kulübü, Portekiz ekibine de 3 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödemesi yapacak. Fenerbahçe Spor Kulübü diğer taraftan Fejsa'nın kontratı içerisinde, 300.000 Euro tutarını hiç bir şekilde geçmemek kaydıyla bonuslar da koymaya hazırlanmış olduğu bilgisine de ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.