Özel jet ile gelecek

Galatasaray Spor Kulübünün transferiyle alakalı olarak anlaşma sağlamış olduğu Radamel Falcao'nun bu hafta içinde özel jet ile İstanbul iline getirilecek olduğu bilgisine ulaşıldı.

Özel jet ile gelecek


Galatasaray Spor Kulübünün transferiyle alakalı olarak anlaşma sağlamış olduğu Radamel Falcao'nun bu hafta içinde özel jet ile İstanbul iline getirilecek olduğu bilgisine ulaşıldı. Kolombiya asıllı golcü, Konyaspor maçından önce TT Stadı içerisinde taraftarı selamlamış olacak.

Galatasaray Spor Kulübüne transfer işlemi çok büyük bir merak konusu haline gelen Radamel Falcao'nun İstanbul iline geliş tarihi de artık kesinleşmiş bir durumda.

Fransız ekiplerinden biri olan Monaco Kulübüyle büyük bir ölçüde anlaşma sağlanmış olan, son gerçekleşen lig maçı esnasında da kadrodan çıkartılmış olan Kolombiya asıllı yıldızın bu hafta içinde özel bir jet ile İstanbul iline getirilecek olduğu bilgisine ulaşıldı. Falcao'nun Konyaspor maçı esnasında TT Stadı'na gelerek taraftarla buluşacağı bilgisi aktarıldı.

Maç kadrosu içerisinde de yer almaya başlayacak Falcao ile alakalı olarak taraftarlara açık bir imza töreni gerçekleştirilmiş olacka.

Monaco kulübünün hocası görevinde bulunan Jardim, futbolcusunun durumu ile alakalı olarak ''Falcao sakatlığından dolayı Metz maçı esnasında dakika alarak oynayamadı. Transferi ile alakalı olarak konuşma gerçekleştirmeyi istemiyorum. Bu konuyla alakalı olarak yetkili  olan kişi sportif direktörümüzdür.'' ifadelerini kullanarak bir açıklama gerçekleştirmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.