Rekor bir teklif geldi

Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetimi, Eljif Elmas transferi konusun hedef büyütmüş durumda.

Rekor bir teklif geldi


Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetimi, Eljif Elmas transferi konusun hedef büyütmüş durumda.

Sezon başının yanı sıra sezon ortasında göstermiş olduğu kötü performansından dolayı çok büyük bir  hayal kırıklığı yaşamış olan yönetim, hemen sonrasında ise Eljif'le bir araya gelerek kötü gidişatın nedenleri açık bir şekilde masaya yatırılmış idi.

Bu söz konusu görüşmeden sonra kendi pozisyon içerisinde oynamaya başlamış bulunan Makedon futbolcunun performansı harika bir seviyede artış gösterdi. Daha önceki dönem içerisinde 5 ila 6 milyon Euro tutarına satma fikri hakim durumdayken bu söz konusu miktar 15 milyon Euro tutarlarına kadar yaklaştı.

Şimdi ise yönetim içerisinde Eljif'in 15 milyon Euro tutarının da  üstünde bir rakama satışının yapılma ihtimalinden söz edilmekte. Genç yaşta olan profesyonel futbolcunun satışıyla alakalı olarak önce UEFA kararı beklenmekte. Fakat yönetimin aklında ise Eljif'ten maksimum bir seviyede bonservis gelirini elde etmek bulunuyor.

Skorer tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; futbolcunun satılmayarak bir sezon boyunca daha oynatılacak olması ve 23 milyon Euro tutarındaki bir (yaklaşık olarak 146 milyon Türk Lirası) ücret ile yollanması planı üstünde de ciddi bir şekilde durulmakta.

Eljif transferi konusunda birinci ciddi adım ise  Atletico Madrid kulübünden gelmiş durumda... İspanyol devinde yer alan yetkililer genç yaştaki bu yıldızın transferini bitirebilmek amacıyla İstanbul iline gelmiş durumdalar. Transferin ise sadece birkaç gün içerisinde resmiyete kavuşması konusunda bir beklenti var...

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.