Sanches konusunda yeni bir iddia

Transfer sezonu içerisinde ince eleyerek sık dokumaya devam eden Fenerbahçe Spor Kulübüyle alakalı olarak Portekiz basını içerisinden bomba bir tane daha iddia ortaya atılmış durumda.

Sanches konusunda yeni bir iddia


Transfer sezonu içerisinde ince eleyerek sık dokumaya devam eden Fenerbahçe Spor Kulübüyle alakalı olarak Portekiz basını içerisinden bomba bir tane daha iddia ortaya atılmış durumda.

Aleksandar Kolarov ile birlikte Max Kruse gibi başarılı durumdaki oyunculara imza attırma konusunda çok yakın durumda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, Fejsa ile beraber Renato Sanches'i de transfer etme konusunda isteği olduğu da ifade edildi.

Portekiz basını içerisinden A Bola'nın yapmış olduğu habere bakılırsa; Fenerbahçe Spor Kulübü gelecek sezon içerisinde Bayern Münih kulübünde oynaması  çok zor durumda bulunan Renato Sanches'i kiralık bir şekilde kadrosuna dahil etmek istemekte. Fransız kulüplerinden biri olan Paris Saint Germain kulübünün de ilgilenmekte olduğu ifade edilen 21 yaşında bulunan orta sahanın geçtiğimiz sezon içerisinde de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün radarında yer aldığı fakat söz konusu bu transferin gerçekleşmemiş olduğu yazıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Fejsa'ya imza attırma hususunda sona gelinmiş olduğunun açıklandığı haberin başlık kısmında da ''Fejsa ile birlikte Renato Sanches tekrardan beraber oynayabilirler'' ifadelerine yer verildi. Eğer hatırlarsanız Renato Sanches 2016 ila 2017 sezonunun başlarında 35 milyon euro tutarındaki bir bedel ile Benfica kulübünden Bayern Münih kulübüne transfer edilmişti.

Beklentileri hiç bir şekilde karşılamayı başaramayan genç orta saha 2017 ila 2018 sezonunun başlarında da 8,5 milyon euro tutarındaki bir bedel ile Swansea City kulübüne kiralanmıştı. Bayern kulübünde 2018 ila 2019 sezonu içerisinde toplamda 24  tane maça çıkmış olan Sanches 2 tane gol ile birlikte 3 tane asistlik bir performans sergilemiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.