Sneijder geri dönüş yapacak

Bu sezon tarihi içerisinde  ilk defa Spor Toto Süper Lig üzerinde mücadele etmeye başlayacak olan Gazişehir Gaziantep kulübünün eski Galatasaray Spor Kulübü forması giyen Wesley Sneijder'i kadrosu içerisine katabilmek amacıyla girişimde bulunmuş olduğu ifade edildi.

Sneijder geri dönüş yapacak


Bu sezon tarihi içerisinde  ilk defa Spor Toto Süper Lig üzerinde mücadele etmeye başlayacak olan Gazişehir Gaziantep kulübünün eski Galatasaray Spor Kulübü forması giyen Wesley Sneijder'i kadrosu içerisine katabilmek amacıyla girişimde bulunmuş olduğu ifade edildi. Transferin önünde yer alan engelin de Galatasaray Spor Kulübünün sözleşme feshi amacıyla 20 milyon Euro tutarında bir tazminat maddesinin yer aldığı ifade edildi.

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde sportif  bir direktörlüğe Ayhan Akman'ı, teknik durumdaki direktörlüğe ise Marius Sumudica'yı getirmiş olan Gaziantep kulübü transfer konusunda da çok fazla ses getirebilecek bir hamle gerçekleştirdi. Gaziantepspor kulübünün Sportif Direktörlerinden biri olan Ayhan Akman'ın, Galatasaray Spor Kulübünden ayrıldıktan sonrasında  Katar’ın yolunu tutmuş olan ve 2 senelik kontratı biten 35 yaşında bulunan Sneijder'le temasa geçmiş olduğu ifade edildi.

Dev transfer girişimi esnasında Sneijder'in ise Türkiye içerisinde oynamaya çok daha istekli olduğu bilgisine ulaşılırken, transfer konusundaki en büyük durumdaki engelin de Galatasaray Spor Kulübü'nün 2 sene öncesinde Sneijder'in sözleşme fesih kağıdı üzerine ''Futbolcu gelecek 3 senelik zaman içinde Türkiye’de farklı bir futbol kulübüne transfer edilmesi halinde firmamıza 20 milyon Euro tutarında bir tazminat ödemiş olacaktır'' şeklinde  ilave etmiş olduğu bir maddenin bulunduğu belirtildi.

Ayhan Akman'ın ise  yaklaşık olarak  1.5 milyon Euro tutarında bir teklif edilmiş olan Sneijder ile Galatasaray  Spor Kulübüyle girişimlerin devam ettirildiği de belirtildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.