Sözleşmesini feshedeceği açıklandı

Kayserispor Kulübü içerisinde yaşanan ekonomik krizen dolayı futbolcular  çok uzun bir zaman boyunca maaş alamadan oynadı. Bunun sonrasında ise ayrılıklar yavaş başlamış bir durumda.

Sözleşmesini feshedeceği açıklandı


Kayserispor Kulübü içerisinde yaşanan ekonomik krizen dolayı futbolcular  çok uzun bir zaman boyunca maaş alamadan oynadı. Bunun sonrasında ise ayrılıklar yavaş başlamış bir durumda. Kayserispor Kulübü içerisinde yer alan Emmanuel Adebayor isimli  başarılı oyuncu, Beşiktaş  Spor Kulübü ile gerçekleşen maçın hemen sonrasında takımdan ayrıldığı konusunda bir açıklamada bulundu. Togolu başarılı oyuncunun hemen sonrasında öteki futbolcular da aynı yolu izliyor olacak.

Bu isimler arasından bir tanesinin ise Fenerbahçe Spor Kulübünün transfer listesi içerisinde kendisine bir yer bulan Bernard Mensah olduğu ifade edildi. Gana asıllı başarılı orta saha oyuncusu, fesih ile alakalı bir hakkı elde etmiş durumda.

Mensah ayrıca, lig içerisindeki ilk yarı sona erdikten hemen sonrasında bu hakkını kullanacak olduğu bilgisine ulaşılmış bir durumda. Fenerbahçe Spor Kulübü yıldız durumda bulunan başarılı futbolcu boşa çıktıktan hemen sonrasında bir görüşmede bulunup ara transfer dönemi içerisinde kadrosuna katma konusunda bir gayret gösterecek.

Öte yandan Kayserispor Kulübü içerisindeki mali krizin nasıl sona erecek olduğu veyahut geri kalan diğer futbolcuların tm olarak ne adım atacağı da çok büyük bir merak konusu olmuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.