Transferle alakalı müthiş bir iddia

Portekiz'de yer alan ünlü gazetelerden biri olan A Bola, şoke eden bir iddia daha ortaya atmış oldu.

Transferle alakalı müthiş bir iddia


Portekiz'de yer alan ünlü gazetelerden biri olan A Bola, şoke eden bir iddia daha ortaya atmış oldu. Beşiktaş Spor Kulübü'nün fazlasıyla istemekte olduğu eski golcülerinden Aboubakar’ın, daha çok zamana  alabilmek amacıyla Beşiktaş Spor Kulübüne gelmeyi fazlasıyla istemekte olduğunu yazdı.

Yeni sezondan hemen önce yıldız bir tane daha golcüyü kadrosuna dahil edebilme hedefinde bulunan Beşiktaş Spor Kulübü, eski oyuncularından Vincent Aboubakar ile alakalı girişimlerini devam ettirmekteydi. Şu an içerisinde bonservisi Porto Kulübünde yer alan Kamerun asıllı futbolcuyla alakalı olarak şoke eden bir iddia  daha ortaya atılmış durumda. Portekiz'de yer alan ünlü spor gazetelerinden bir tanesi olan A Bola, 27 yaşında bulunan santrforun daha çok zaman alabilmek amacıyla Beşiktaş Spor Kulübüne  geri dönmeyi talep ettiğini yazdı. Aboubakar’ın böyle bir karar almış olmasındaki en büyük nedenin de Porto’nun almış olduğu yeni oyunculardan sonra hücum hattı üzerinde fazlasıyla geniş bir rotasyona sahip durumda bulunması.

Kamerun asıllı futbolcuyla alakalı olarak Fransa Ligue 1 ekipleri arasından Saint Etienne isimli kulüpte devreye girmiş oldu. Fakat Aboubakar, bu kulüp tarafından kendisine iletilmiş olan teklifi kabul etmedi. Meydana gelen bu gelişmelere bakıldığı zaman da 27 yaşında bulunan golcünün bundan böyle Beşiktaş Spor Kulübüne gelmek amacıyla geri sayıma geçmiş olduğu da gelen haberlerin arasında yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.