Zlatan'dan sürpriz

Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan MLS ekipleri arasındaki LA Galaxy forması giymeye devam eden İsveç asıllı yıldızlardan Zlatan İbrahimovic sosyal medya hesabı üzerinden Hammarby IF isimli futbol kulübüne ait formasını paylaşmış oldu.

Zlatan'dan sürpriz


Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan MLS ekipleri arasındaki LA Galaxy forması giymeye devam eden İsveç asıllı yıldızlardan Zlatan İbrahimovic sosyal medya hesabı üzerinden Hammarby IF isimli futbol kulübüne ait formasını paylaşmış oldu. Bu söz konusu paylaşım ise transferle alakalı dedikodulara sebep olmuş durumda.

Kariyerini şu an içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde devam ettiren 38 yaşında bulunan İsveç asıllı yıldızlardan Zlatan İbrahimovic sosyal medya hesabı üzerinden herkes tarafından fazlasıyla konuşulacak bir tane gönderi paylaşımında bulundu. Hammarby IF ismine sahip futbol kulübüne ait formasını paylaşmış bulunan İbrahimovic, söz konusu bu paylaşımına İsveç kulübünün resmi bir durumdaki instagram hesabını açık bir şekilde etiketlemiş durumda. Söz konusu bu paylaşım sosyal medya üzerine çok büyük bir  yankı uyandırmış durumdayken transferle alakalı dedikodulara da sebep oldu.

Amerika Birleşik Devletleri içerisinde yer alan MLS ekipleri arasındaki LA Galaxy kulübünün formasını giymiş olan 38 yaşında bulunan tecrübeli bir durumdaki yıldızın 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle sözleşmesi bitecek. Son zamanlar içerisinde ismi İtalya Serie A ekipleri arasında yer alan AC Milan kulübüyle çok sık bir şekilde anılmış olan yıldız oyuncunun, kariyerini tam olarak nerede devam ettireceği de herkes tarafından merak ediliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.