100 milyon taneden fazla satıldı

PlayStation 5 isimli konsol yolda olabilir fakat PlayStation 4 isimli konsolun yok olabilmesi şu anda hiç bir şekilde olanaklı değil gibi gözükmekte.

100 milyon taneden fazla satıldı


PlayStation 5 isimli konsol yolda olabilir fakat PlayStation 4 isimli konsolun yok olabilmesi şu anda hiç bir şekilde olanaklı değil gibi gözükmekte. Sony şirketinin söylemiş olduklarına bakılırsa birim, 2013 senesinde paylaşılması itibariyle günümüze kadarki süre içinde toplam olarak 100 milyon taneden çok satış gerçekleştirmiş oldu. Sony şirketinin raporlarına bakılır ise PS4 isimli konsol, 2018 senesinin sonlarına doğru toplam olarak 91,6 milyon tane satış rakamlarına ulaşmıştı.

Endüstri analistlerinden biri olan Daniel Ahmad, Twitter üstünde paylaşmış bulunduğu bir gönderi içerisinde PS4 konsolunun 100 milyon tane barajına artık kült haline gelen PS2 konsolu ve Nintendo Wii isimli konsoldan daha hızlı bir şekilde ulaşmış olduğunu ifade etti.

PlayStation 4 isimli popüler konsol, şu anda çok basit bir şekilde kaybolmayacak gibi gözükmekte. PlayStation 5 isimli konsolunsa gelecek sene piyasaya sürülecek olması konusunda bir beklenti var.

PlayStation 5 isimli konsol ilk çıktığı zaman The Last of Us Part II isimli yapım ile birlikte Death Stranding isimli PlayStation' konsoluna özel oyunlarla karşımıza çıkmış olacak fakat söz konusu bu durum, PlayStation 4 isimli konsolun durumunu tekrar etkilemiyor olacak çünkü oyunların yapımcılarının açıklamalarına bakılır ise bu 2 tane oyun aynı zaman içerisinde PlayStation 4 konsoluna da gelmiş olacak. 2 tane önemli konsol arasında yer alan geçiş sürecinin tam olarak  nasıl yaşanacak olduğunu da bütün detayları ile gelecek günlerde hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.