3310 ile Pixel 3 Lite cihazları kıyaslandı

Google şirketinin geçmiş olduğumuz günlerde ortaya çıkmış olan Sargo kod isimli yeni modeli pek çok değişik model ile yan yana getirilmiş durumda.

3310 ile Pixel 3 Lite cihazları kıyaslandı


Google şirketinin geçmiş olduğumuz günlerde ortaya çıkmış olan Sargo kod isimli yeni modeli pek çok değişik model ile yan yana getirilmiş durumda. Uygun fiyatlı bir şekilde gelmesi konusunda beklenti olan Pixel 3 Lite modeli, Pixel 3 modeliyle  fazlasıyla benzeyen bir tasarıma da sahip.

Sızıntı içerisinde Google Pixel modeli, Pixel 3 XL modeli, iPhone XR modeli, iPhone XS modeli, iPhone X modeli ve iPhone 5s modeliyle kıyaslanmış olan model gelmiş geçmiş şimdiye kadarki en efsane telefonlardan 3310 modeliyle poz vermeyi de hiç bir şekilde ihmal etmedi.

iPhone XR modeli ile neredeyse aynı ebatlarda bulunan Pixel 3 Lite modeli, iPhone X  modeli ve iPhone XS modeline bakıldığında onlardan az daha büyük, ilk Google Pixel modeli ve Pixel 3 XL modeline bakıldığındaysa az daha küçük olması sayesinde dikkat çekmekte.

5.56 inç br büyüklüğü bulunan IPS LCD ekranın kullanılacak olduğu model içerisinde 2220 × 1090 piksellik bir çözünürlük sunuluyor olacak. Snapdrgaon 670 isimli işlemcisinden gücünü alacağı açıklanan akıllı telefon 4 GB'lık bir RAM ve 32 GB'lık bir dahili depolama birimini de bünyesi içerisinde barındıracak.

2915 mAh gücündeki bir bataryanın yer alması bekleniyor olan model Android 9.0 Pie  işletim sistemi ile çalışacak ve de 2019 senesinin ilk yarısında duyurulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.