Açık Betada yer alan ‘Back 4 Blood’ adlı yapıma NVIDIA DLSS sayesinde performans artışı sağlanmakta

Turtle Rock Studios şirketi ile birlikte Warner Bros. Games şirketi, Back 4 Blood adlı yapımın 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek resmi çıkış tarihinden hemen önce açık betayı başlatmış oldu.

Açık Betada yer alan ‘Back 4 Blood’ adlı yapıma NVIDIA DLSS sayesinde performans artışı sağlanmakta


Turtle Rock Studios şirketi ile birlikte Warner Bros. Games şirketi, Back 4 Blood adlı yapımın 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek resmi çıkış tarihinden hemen önce açık betayı başlatmış oldu. 9 Ağustos tarihine kadar devam eden bu açık betaya erken erişim ise 6 Ağustos tarihinde başlamıştı. Yaklaşık olarak üç gün devam eden bir aranın sonrasında ise açık beta, 12-16 Ağustos tarihlerinin arasında bu defa herkese açık bir şekilde geri dönüş yaptı. 

Eleştirmenler tarafından çok büyük bir beğeni alan Left 4 Dead adlı serinin yaratıcılarının elinden çıkmış olan ve merak içinde beklenmekte bulunan kooperatif birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olarak öne çıkan Back 4 Blood adlı yapımın açık betada yer alan sürümü de NVIDIA DLSS desteğini içeriğinde barındırıyor. 

Back 4 Blood adlı yapım, açık beta sürümü içerisinde çok harika bir performans göstermiş oluyor. NVIDIA şirketi, söz konusu bu oyunun 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan lansmanına dek performansı optimize etmeyi sürdürecek ve söz konusu bu optimizasyonlar Game Ready Sürücüsü’ne de aktarılmış olacak.

 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.